Nyheder

YouSee Comedy: Ny dansk kanal til alle, der elsker comedy

Oprettet den: May 7, 2018   |   Skrevet af: jmh

1. maj blev YouSee Comedy lanceret – et comedy-univers med helt nye programmer fra erfarne komikere som Tobias Dybvad, Magnus Millang, Esben Bjerre, Peter Falktoft og Casper Christensen, men også fra nye talenter som Julie og Jesper samt Melvin.

Sammen med en række af Danmarks mest populære komikere kan YouSee præsentere en ny digital comedy-kanal, der byder på en række nye programmer. 

Alle medlemmer har fra i dag adgang til YouSee Comedy som en del af jeres tv-pakke. YouSee Comedy kan ses via jeres app, YouSee TV & Film, tv.yousee.dk eller jeres tv-boks.
Det er også muligt at se med via yousee.dk/comedy, hvor der er en smagsprøve på de tre første programrækker.

Masser af dansk comedy
Med YouSee Comedy kan du allerede i dag se nye afsnit af det populære ’Dybvads Sofa’, et nyt satireprogram fra Magnus og Emil Millang, men også en helt ny komedieserie fra Jesper og Julie, der er nogle af de spirende comedy-talenter herhjemme.

Og der er meget mere på vej
Vi lægger ud med de tre programrækker, og er i fuld gang med optagelser af en fodbold-komedieserie med danmarksmesteren i stand-up, Melvin, der tager udgangspunkt i hans afrikanske baggrund. Serien er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra Klovn og Drengene fra Agora. Derudover kommer der en satirisk reportage fra Kina med Peter og Esben, og vi er sammen med Casper Christensen ved at udvikle en ny programserie.