Nyheder

Undgå flimmer på skærmen

Oprettet den: Nov 25, 2012   |   Skrevet af: bdn

Kære medlem,

Som lokal antenneforening er det vores opgave at sikre dig maksimalt udbytte af dit medlemskab…!

Det gør vi ved, at sikre Tv-signaler, Internet og telefoni til en konkurrencedygtig pris, give råd og vejledning og alt i alt yde en god og hurtig service overfor dig som medlem.

Fra 1. januar 2013 vil det nye 4G netværk sende på de samme frekvenser, som vi igennem mange år alene har benyttet. For at undgå flimmer eller andre forstyrrelser på dit antennesignal er det nu du skal handle.

Søndersø Antenne & Kabelnet anvender Andersens Antennemontering som servicefirma, de tilbyder dig en gennemgang af din husstandsinstallation for kr. 350,-.

Kontakt Andersens Antennemontering for at aftale tid til et eftersyn på tlf. 62 21 26 92 eller på mail antennmontering@mail.tele.dk

Ønsker du selv at udskifte de dårlige HF-utætte komponenter, kan du finde yderligere informationer på vores hjemmeside under punktet ”Værd at vide”.

Vores håb er at denne folder kan guide dig igennem til en bedre forståelse af, hvor problemerne kan opstå i din husstandsinstallation og hvad du skal gøre for at sikre dig Tv-oplevelser uden flimmer på skærmen, også efter den 1.1.2013.

Læs folderen her ”Undgå flimmer på skærmen”


Med venlig hilsen
Søndersø Antenne & Kabelnet