Nyheder

Se Tv hvor du vil

Oprettet den: Aug 30, 2015   |   Skrevet af: jmh

Alle medlemmer med en Tv-pakke (grund-, mellem- eller fuldpakke) har nu mulighed for at se deres tv-kanaler, hvor de vil. Det betyder, at de kan tage deres tv-kanaler med sig og streame dem på mobil, tablet og pc hvor som helst i Danmark. Og alle med en tv-pakke ud over Grundpakken kan fortsat se tv, når det passer dem.

Skulle du som medlem mangle det rigtige abonnement til mobilen for at kunne benytte dig af data til streaming, kan du via dette link se prisblad for YouSee Mobil for foreningens medlemmer.

Bemærk.
At de fleste tv-kanaler kan ses overalt i Danmark på pc, tablet og mobil. TV2 og TCM dog kun på pc, tablet og mobil, når man er på nettet med YouSee Bredbånd. Vi har ikke rettigheder til at gemme alle tv-programmer i Tv-arkivet, ligesom det heller ikke er alle programmer, der kan startes forfra.
Data, som bruges i app’en YouSee Tv & Film, tæller med i medlemmerne/beboernes dataforbrug, når app’en bruges på mobilt netværk.
Film og serier er kun inkluderet i YouSee Bredbånd ved køb af en hastighed på minimum 25 Mbit. Og musikken kun er inkluderet
ved køb af YouSee Mobil Small, Medium og Large.