Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ved en stiftende generalforsamling, d. 8. juni 1972, tog en gruppe borgere i Søndersø initiativ til at starte en antenneforening. Anledningen var bl.a. at der samme sensommer skulle afholdes De Olympiske Lege, og at man ønskede ordentlige modtageforhold.

Udover at kunne se Danmarks Radio's TV, ønskede man også at udvide "horisonten" med de tyske programmer. Hele anlægget nåede dog ikke at blive klar inden De Olympiske Lege startede, men der var dog en del der nåede at komme på.

Udvidelse af programfladen

Kort tid efter udvidede man programfladen med svensk TV, men omstændighederne var dog, at det var vejret der bestemte om der kunne ses svensk TV - hvis vejrforholdene nu var til at svensk TV gik igennem (og det var ikke så tit at det var tilfældet ) - ja , så smuttede et af de tyske programmer. Det var den spæde start - og man må sige tingene heldigvis har ændret sig siden.

Renoveringer

Antenneforeningen har gennemgået 2 gennemgribende renoveringer - sidste gang i år 2002, hvor anlægget blev udbygget til 862 MHz med fuld returvej. Denne renovering af antenneanlægget betyder, at udover at vi har mulighed for at udsende mange digitale TV- og radiokanaler, er der nu også mulighed for at blive tilkoblet internettet og ip-telefoni via antennestikket - hvor Acianet og Evercall er vores samarbejdspartnere.

 

Værd at vide

Info & vejledninger
Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Langebyende 11
5471 Søndersø
 6489 3432       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til os her

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.