Vi ser markant mere tv, efter at mange danskere er rykket hjem for at minimere spredningen af COVID-19.

I påsken åbner vi op for masser af nye tv-kanaler, som alle med en tv-pakke kan se fra 3. april til 17. april.

Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt lige nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for alle kunder, men også give endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen.

Det betyder bl.a., at alle beboere og medlemmer vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Jeres beboere og medlemmer får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som også vil være tilgængelige via YouSee Tv & Film-appen og via tv.yousee.dk.

Bemærk, at en kanalsøgning kan være nødvendig for at se alle de nye kanaler på tv’et.

Ser man sin tv-pakke via en tv-boks, kan det være nødvendigt at genstarte tv-boksen ved at slukke og tænde for strømmen til boksen.

Har man en favoritliste på sit tv eller tv-boks, skal man ligeledes slå den fra for at finde de nye kanaler.

God fornøjelse – og pas godt på hinanden.

 

Venlig hilsen
YouSee

Sportskanalen TV 2 SPORT X, som kan vælges i Bland Selv, bliver midlertidigt en filmkanal med 16 timers daglig underholdning, oplyser TV 2.

Mere end 100 titler lander på den midlertidig filmkanal, heriblandt store danske komediesucceser, som ’Klovn Forever’, folkekomedie-trilogien ’Alle for én’, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ skrevet af Mick Øgendahl samt og ’Dan Dream’ med Peter Gantzler, Casper Christensen, Frank Hvam og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Første film på TV 2 SPORT X er spionthrilleren ’Atomic Blonde’, instrueret af David Leitch og kan ses i aften, fredag 20. marts, klokken 21.40.


Venlig hilsen
YouSee

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordres til at blive hjemme.

Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner.

Derfor har jeres beboere og medlemmer fået lidt ekstra underholdning at udfylde resten af marts måned med. Vi har nemlig åbnet for to ekstra tv-kanaler i Grundpakken for alle kunder med YouSee’s Regionsudbud.

YouSee oplever desværre, at der igen er en phishing mail i omløb.

Så har du modtaget denne mail, skal du blot slette den.

Du kan læse mere omkring phishing her:https://kundeservice.yousee.dk/sikkerhed/netfarer/trusler-beskyttelse/trusler/phishing/art

Tirsdag d. 28/1-20 kl. 15:18. Så er kablet samlet og alle er online igen.

Tirsdag d. 28/1-20.
En graveaktør har desværre ramt hovedkablet som forsyner Ahornvænget og Askevænget med TV og Internet.
Tekniker er på vej
Tidshorisont- inden kl. 16.00
Vi beklager
mvh
AciaNet

Vores servicepartner Acia starter mandag d. 27/1-20 renovering af Nordmarksvænget.

Der vil derfor kunne forekomme kotvarige afbrydelser af TV og internet.

De fleste af de berørte husstande er blevet orienteret direkte fra Acia.

YouSee er fra tid til anden nødt til at opdatere deres systemer, og i denne weekend har de en planlagt opdatering af deres ordre-system, der desværre betyder, at også SAKNET's medlemmer ikke kan bruge Bland Selv-shoppen fra lørdag aften den 25. januar kl. 20. YouSee beklager de gener, det medfører for jer som medlemmer og knokler for at få opdateringen af systemet klaret hurtigst muligt. Der vil igen være adgang til Bland Selv-shoppen i løbet af søndagen den 26. januar senest kl. 22.

Hvorfor lige lørdag aften til søndag aften?

  • YouSee lægger deres planlagte opdateringer i de tidsrum, hvor det påvirker færrest af jer medlemmer og  deres kunder. Da Bland Selv brugerne altid kan blande nye tv- kanaler og streamingtjenester i Bland Selv, kan YouSee desværre ikke undgå at opdateringer vil påvirke nogle af deres Bland Selv-kunder, og de beklager de gener, det medfører for dem.

God weekend ?

 

Værd at vide

Info & vejledninger
Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Langebyende 11
5471 Søndersø
 6489 3432       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til os her

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.