Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skrevet af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., MediaWatch

YouSee begrunder strandede forhandlinger med Discovery med stigende priser. Men ifølge Discovery er broadcasteren ikke gået til forhandlingerne med en større prisseddel på sine kanaler.

Discovery Networks har efter eget udsagn ikke lagt op til prisstigninger i de forhandlinger med YouSee om en ny distributionsaftale, hvor parterne ikke har kunnet komme til enighed. Sådan lyder udlægningen af begivenhedernes gang fra Discovery.

Konflikten mellem YouSee og Discovery er trappet op igen, efter YouSee tidligere på dagen meddelte, at parterne ikke når frem til en aftale inden årsskiftet. Her har YouSee opsagt sin aftale med Discovery, og det betyder, at Discoverys kanaler ikke vil være en del af udbuddet fra Danmarks største tv-distributør fra nytår.

Skrevet af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., MediaWatch

YouSee og Discovery har ikke kunnet finde hinanden i tv-konflikt. Det er et slag i solar plexus for antenneforeningerne, lyder det fra landsformand for Forenede Danske Antenneanlæg. Flere medlemmer vil nu ud af deres aftaler med YouSee.

Der bliver ikke landet en aftale mellem YouSee og Discovery inden nytår, meddelte YouSee onsdag. Konflikten fortsætter og ender ifølge Forenede Danske Antenneanlæg (FDA) med at tromle både kunder og antenneforeninger, skriver Politiken.

Skrevet af  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., MediaWatch

 

Tv-reklamemarkedet kommer under ekstra pres, når YouSee fra næste år tager Discoverys kanaler af hylderne. Det vurderer to mediebureauer efter skærpelsen af konflikten, der kommer op til de årlige forhandlinger om årsaftaler.

Det er med drama i luften, at nedtællingen til forhandlingerne om næste års reklamebudgetter og årsaftaler mellem tv-stationer og annoncører går i gang.

Nyt indhold i din tv-pakke læs mere her.

Tv og streaming i 2020 læs mere her.

Sportsoplevelser i 2020 læs mere her.

Hvem har hvilke sportsrettigheder? læs mere her.

 

YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet

YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

Selvom YouSee ønsker at fortsætte forhandlingerne med Discovery, er det nu så tæt på årsskiftet, at YouSee er nødt til at varsle sine kunder om, at Discovery Networks’ kanaler heller ikke vil være en del af Bland Selv-pakkerne fra nytår.

De hundreder af tusinder af YouSee-kunder, som lige nu bider negle og venter på at finde ud af, om de helt bliver afskåret fra kanaler som 6'eren, Kanal 5 og Kanal 4 fra det nye år, får nu et nyt håb at klamre sig til.

For selvom YouSee og Discovery Networks i flere uger har stået stejlt over for hinanden, er parterne nu igen begyndt at tale sammen.

Både Discovery Networks og YouSee bekræfter over for B.T., at der nu foregår en dialog om en fremtidig løsning, så YouSees kunder fortsat kan se Discovery Networks tv-kanaler.

Status 14-10-2019. Kl 07.30: Problemet er løst og alle mail skulle være kommet frem.

Der er i øjeblikket problemer med at modtage mail udefra, internt på saknet.dk er det muligt. Der kan godt sendes mail ud.

Der arbejdes på en løsning, tidshorisont ukendt.

I forbindelse med vores arrangement med YouSee og Acianet er følgende numre udtrukket.

Vinder af en iPhone X er nummer 92.703

Vinder af et rejsegavekort til Spies er nummer 79.299

Tillykke til de heldige med præmien.

Vinderne kan kontakte foreningen via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi vil gerne takke for den store deltagelse til arrangement, det var dejligt at se så mange mennesker. Personerne fra YouSee har ikke før set så stor tilstrømning som vi havde i Søndersø, og de har rigtig mange af disse arrangementer.

Venlig hilsen bestyrelsen.

 

Værd at vide

Info & vejledninger
Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Langebyende 11
5471 Søndersø
 6489 3432       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til os her

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.