Det sidste halve år har Yousee forsøgt at lave en ny aftale med Discovery Networks, og Yousee har foreslået mange forskellige modeller. Desværre er Yousee og Discovery ikke blevet enige, og derfor kan Yousee fra årsskiftet ikke længere tilbyde Discovery Networks’ kanaler i hverken de faste tv-pakker eller Bland Selv. Det ændrer dog ikke på, at Yousee stadig gerne vil lave en aftale med Discovery Networks – de når det bare ikke på denne side af nytår.
Yousee kan godt forstå, hvis du har fået indtryk af, at du mister en masse indhold fra årsskiftet. Det er korrekt, at noget indhold forsvinder, men der kommer meget nyt og spændende til. Og der vil fortsat være masser af sport i Yousee´s tv-pakker. Du kan stadig se landsholdet spille EM. Du kan stadig se de bedste kampe i Superligaen. Du kan stadig se masser af OL og meget meget mere.

Hvad kommer der i tv-pakkerne?

Grundpakken -masser af populære kanaler.
I Grundpakken finder du nogle af de mest populære tv-kanaler. Fx DR’s kanaler, TV 2, TV3 og TV 2 Charlie som tilsammen står for 68 % af al det tv, som danskerne ser.
Her kan du se alt fra Vild med Dans, Sygeplejeskolen og Robinson Ekspeditionen til de største sportsøjeblikke. Du kan bl.a. følge flere af herrelandsholdets kampe, når EM-slutrunden ruller over skærmen til sommer, og du kan følge OL i Tokyo 2020 på DR’s kanaler og flere af de svenske, norske og tyske kanaler. På Xee kan du desuden se masser af Premier League og Bundesligaen.

Mellempakken -spækket med sport
Udover alt det, som ligger i Grundpakken, øger vi sportsudbuddet i Mellempakken i 2020 med kanaler som TV 2 Sport, TV3 Max og TV3 Sport. Her kan du både se masser af Superliga-kampe, Champions League, Premier League, Formel 1, ishockey og meget andet. Der er selvfølgelig også masser af underholdning til dig, der elsker serier, komedier, haveliv, livsstils programmer og nyheder på kanaler som TV 2 News og TV 2 Zulu. Du kan læse mere om sportsoplevelserne i 2020 her.

Fuldpakken -underholdning for hele familien
Du får selvfølgelig alt det indhold, der ligger i Grund- og Mellempakken, men derudover er Fuldpakken fyldt med fantastisk underholdning for hele familien. Fx sender kanalerne fra Viasat og C MORE stjernespækkede film og serier døgnet rundt – og du får også adgang til det hele on-demand, så du kan se det, når det passer dig. Derudover indeholder Fuldpakken masser af naturprogrammer, populære børnekanaler og et bredt udsnit af nyheder.

Du kan læse mere om det nye indhold her. 

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.