Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

evercall planlægger et servicevindue i morgen aften, den 5. december 2018, kl. 23.00.

Der vil i den forbindelse være en afbrydelse af ca. 45 minutters varighed, hvor det ikke vil være muligt at foretage eller modtage telefonopkald.

Det er vigtigt for os og YouSee at kunne tilbyde dig det bedste udvalg af streamingtjenester. Derfor kan du nu også vælge streamingtjenesterne Nordisk Film+ og FOX+, hvis du har en tv-pakke med Bland Selv. Dermed bliver det muligt at vælge mellem 10 forskellige streamingtjenester i Bland Selv.

Ventetiden kan være lang i december. Derfor giver YouSee alle med en tv-pakke fri adgang til kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior i hele december måned.

Kanalerne bliver den 1. december automatisk lagt ind i tv-pakken, og man finder dem blandt sine andre kanaler.

Et helt nyt samarbejde med Apple betyder, at du nu kan se YouSee Tv direkte via dit Apple TV 4.

Find YouSee Tv & Film-appen i hovedmenuen, og navigér hurtigt og nemt rundt i din tv-pakke. Det samme kan du gøre på alle nyere LG Smart TV’er. Her skal du blot finde forstørrelsesglasset, søge på YouSee, og installere YouSee TV & Film. Det er supersmart!

Du kan naturligvis også se YouSee Tv via Chromecast, Android TV, Samsung Smart TV og YouSee Tv-boksen.

Brancheorganisation FDA (Forenede Danske Antenneanlæg) har udarbejdet en folder omkring de tiltag, du selv kan gøre i dit hjem for at forbedre WiFi-forholdene i dit hjem.

Folderen indeholder beskrivelser af nogle af de ting, der er årsag til forringet WiFi, samt tiltag, man selv kan gøre for at forbedre forholdene.

Der er rigtig mange mail-konti, der aldrig har været åbnet. Disse inaktive konti optager en hel del plads på vores mail-server, hvilket forøger omkostningen for foreningen.

Derfor vil der blive ryddet op i alle disse konti.

I den kommende periode pågår planlagt vedligeholdelse samt ilægning af nye kabler på Sømarksvej. Dette for at højne driftssikkerheden på vores forsyningsnet.

Vi starter udskiftningen i det sidste vænge - altså nr. 188 - 254.

 

Værd at vide

Info & vejledninger
Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Langebyende 11
5471 Søndersø
 6489 3432       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til os her

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.