Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Et helt nyt samarbejde med Apple betyder, at du nu kan se YouSee Tv direkte via dit Apple TV 4.

Find YouSee Tv & Film-appen i hovedmenuen, og navigér hurtigt og nemt rundt i din tv-pakke. Det samme kan du gøre på alle nyere LG Smart TV’er. Her skal du blot finde forstørrelsesglasset, søge på YouSee, og installere YouSee TV & Film. Det er supersmart!

Du kan naturligvis også se YouSee Tv via Chromecast, Android TV, Samsung Smart TV og YouSee Tv-boksen.

Brancheorganisation FDA (Forenede Danske Antenneanlæg) har udarbejdet en folder omkring de tiltag, du selv kan gøre i dit hjem for at forbedre WiFi-forholdene i dit hjem.

Folderen indeholder beskrivelser af nogle af de ting, der er årsag til forringet WiFi, samt tiltag, man selv kan gøre for at forbedre forholdene.

Der er rigtig mange mail-konti, der aldrig har været åbnet. Disse inaktive konti optager en hel del plads på vores mail-server, hvilket forøger omkostningen for foreningen.

Derfor vil der blive ryddet op i alle disse konti.

I den kommende periode pågår planlagt vedligeholdelse samt ilægning af nye kabler på Sømarksvej. Dette for at højne driftssikkerheden på vores forsyningsnet.

Vi starter udskiftningen i det sidste vænge - altså nr. 188 - 254.

The Good Doctor var den mest sete dramaserie i USA sidste år, og nu kan medlemmer med en tv-pakke se den helt eksklusivt hos YouSee. Serien er lavet af skaberen bag "House", og handler om den autistiske læge, Shaun Murphy, der prøver at passe ind blandt sine kollegaer og redde liv på samme tid.

1. maj blev YouSee Comedy lanceret – et comedy-univers med helt nye programmer fra erfarne komikere som Tobias Dybvad, Magnus Millang, Esben Bjerre, Peter Falktoft og Casper Christensen, men også fra nye talenter som Julie og Jesper samt Melvin.

Når folk oplever dårligt bredbånd, er det næsten altid fordi der er dårlig dækning af det trådløse netværk i ens hjem.

 

Værd at vide

Info & vejledninger
Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Langebyende 11
5471 Søndersø
 6489 3432       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til os her

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.