Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

7. juli 2021:

Seneste nyt:

-    Detailplanen er ved at tage form og altså godt i gang. Det forventes at den er meget længere og derfor bliver fremlagt i forbindelse med kommende generalforsamling, som forventes afviklet i løbet af august måned. Hold derfor øje her: https://www.saknet.dk/

-    Et medlemskrav til SAKNET bliver der ikke tale om – derimod er modellen at der kommer til at eksistere 2 parallelle produkter. Altså en antenneforening der leverer TV og bredbånd som i dag – og derudover samme internet leverandør, som tilbyder en ren fiberadgang hjem til dem der ønsker dette.
Det forventes dog at der vil komme TV pakker der kan købes igennem fibernet. – men som nogen har efterspurgt, så bliver der hverken krav om SAKNET medlemskab eller TV pakke krav igennem fiber.

-   Fibernettet bliver et åbent net, hvor andre udbydere som Kviknet, YouSee, FastSpeed, Waoo eller andre bliver inviteret med som udbyder.

-    Der forefindes enkelte steder i byen, allerede rør fra AciaNet, hvor der formodentlig snart bliver uddelt materiale omkring interesse i forhold til at blive koblet på fiberforbindelse. Dette for at komme i gang og bruge det der allerede er tilgængeligt. De steder (som fx Floravænget ….. øv øv øv) hvor der skal lægges rør ud, indgår i den detailplan. Således vi forhåbentlig i fremlæggelse af denne på generalforsamlingen, kan se vores egen adresse og dermed hvornår det kan forventes at vi bliver tilbudt konkret tilslutning. Men der er den mulighed og umiddelbare forventning at nogen allerede er på fiber før udgangen af 2021.

-    Man vil når detaljer er på plads kunne læse mere om hvad og hvornår etc. på acianets hjemmeside. Når siden er klar vil det blive meldt ud her.

-    Selve tilslutningsafgiften kendes endnu ikke, men skal naturligvis kendes før man tilkendegiver tilslutning eller ej. Derfor forventes denne kendt meget tidlig efter sommerferien eller senest på generalforsamlingen.

 

22. juni 2021:

Søndersø Antenne og Kabelnet har etableret et samarbejde med vores nuværende samarbejdspartner AciaNet omkring udbredelse af fibernet i Søndersø.

Detailplanlægningen er under udarbejdelse

 

Værd at vide

Info & vejledninger
Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Langebyende 11
5471 Søndersø
 6489 3432       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til os her

Denne side bruger udelukkende cookies for at forbedre Din oplevelse ved besøg på siderne. Vi bruger ingen cookies til sporring eller lign. Og ingen oplysninger videregives til 3.part.